Profil aromatic: Floral
Zona Odo Shakiso ofera un mediu foarte paduros, iar ferma Mancity, care se intinde pe 150 de hectare si atinge cote de peste 2200 de metri, se bucura pe deplin de acest aspect. Umbra produsa de catre paduri ajuta la balansarea umiditatii si fertilizarea solului, creand conditii perfecte pentru cultivarea loturilor de cafea de inalta calitate. Acesta, propus astazi de catre noi, nu face exceptie - un profil foarte dulce la degustare, cu un corp lejer, usor, acompaniat de un iz floral placut.
Caracteristici cafea:
Origine
Etiopia
Confectie
Boabe
Grad prajire
Espresso Modern
Note
Flori de soc, Coacaze rosii, Melasa
Regiune
Guji, Odo Shakiso
Producator
Ato Getachew & Ato Aschalew
Altitudine
1900 - 2250 m
Varietal
Arabica Heirloom
Procesare
Spalare
Recoltă
2023
GRAD DE MACINARE | DETALII | EXEMPLE DE APARATE |
---|---|---|
Boabe | Nemacinat | |
Espresso Fin | Sita profesionala - multiple perforatii | Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus |
Espresso Grosier | Sita presurizata - unica perforatie | |
Macinare Filtru Automat | Cafetiere | Cafetiera Moccamaster |
Macinare Presa franceza | Presa Franceza | Barista & Co French Press, Timemore |
Macinare Moka | Moka pot | Bialetti |
Macinare Aeropress | Aeropress | Aeropress |
Macinare V60 | Filtru manual | |
Macinare Chemex | Chemex | Chemex |
Macinare Ibric | Ibric | Soy Cezve |
Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 09:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00
0772208988 hello@tastecrafters.ro