Peste 190 Lei oferim TRANSPORT GRATUIT la comenzile plasate online (cu exceptia bauturii din ovaz Minor Figures).

Kenya Kagumo Natural 1kg - Cafea de specialitate DROPSHOT - Copie

Dropshot
262,90 RON 223,47 RON
Economisesti: 39,44 RON
Note
Mure, Smochine uscate, Vin rosu, Ciocolata

Grad prăjire
Omniroast
 

Pentru a adauga produsul in cos selectati cel putin o optiune

Pentru a adauga produsul in cos adaugati Marca espressorului dvs. Manual / Automat?

❗ Alege gradul de măcinare

Selectati optiunile dorite pentru acest produs


Selectati cel putin o optiune

Pentru a adauga produsul in cos adaugati Marca espressorului dvs. Manual / Automat?


Adauga in cos
In stoc

Durata de livrare: daca statusul de mai sus este: ✅IN STOC✅ = 1-4 zile lucratoare | ➡️LA COMANDA⬅️ = 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: FDC-2045 Ai nevoie de ajutor? 0772208988
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Grade de macinare
  • Review-uri (0)

Cu mult înainte ca aici să se proceseze cafea, Fabrica Kagumo era cunoscută pentru producția de sisal. Înființată în anii ’50 pentru prelucrarea fibrelor de agave, s-a transformat ulterior într-un centru important de procesare a cafelei, astăzi parte a Cooperativei Agricole Aguthi. Cei 501 fermieri — dintre care 175 femei — cultivă varietăți SL, Ruiru 11 și soiuri locale pe 186 de acri de sol vulcanic roșu și fertil din Nyeri. Drenajul natural, ploile blânde și temperaturile de 15–27°C oferă condițiile ideale pentru o maturare lentă, ce dezvoltă dulceața și vitalitatea tipică unei cafele kenyene.
După recoltare, cireșele sunt sortate manual și uscate pe paturi suspendate timp de 20–30 de zile, până când ating 10–12% umiditate. Ulterior, sunt păstrate în coaja uscată pentru protecție, înainte de decorticare și export — un proces care păstrează claritatea și echilibrul specific.
Premiată în trecut pentru excelență în sortare și producție, Kagumo își onorează în continuare tradiția prin cafele luminoase, complexe și profund kenyene — o expresie a solului, a măiestriei și a comunității.

Vezi mai mult Informatii conformitate produs

Caracteristici cafea:

Origine Kenya
Grad prajire Omniroast
Note Mure, Smochine uscate, Vin rosu, Ciocolata
Regiune / Ferma Nyieri / Statia de spalare Kagumo
Altitudine 1770 m
Varietal SL28, SL34
Procesare Naturala
Recolta Iunie - Decembrie 2024
Punctaj 87.00

GRAD DE MACINARE DETALII EXEMPLE DE APARATE 
Boabe Nemacinat                        
Espresso Fin Sita profesionala - multiple perforatii Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus                       
Espresso Grosier Sita presurizata - unica perforatie  
Macinare Filtru        Automat  Cafetiere Cafetiera Moccamaster 
Macinare Presa franceza Presa Franceza Barista & Co French Press, Timemore
Macinare Moka Moka pot Bialetti
Macinare Aeropress Aeropress Aeropress
Macinare V60  Filtru manual  
Macinare Chemex Chemex Chemex
Macinare Ibric Ibric Soy Cezve



 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!