❗ Alege gradul de măcinare
Durata de livrare: daca statusul de mai sus este: ✅IN STOC✅ = 1-4 zile lucratoare | ➡️LA COMANDA⬅️ = 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului
Ferma La Nueva Montana este localizata foarte aproape de capitala tarii, Guatemala City, iar acesta este unul dintre motivele pentru care accesul la apa este limitat. Acest context i a determinat pe Antonio si pe sotia sa, Eby Aracely Samayoa, sa se concentreze pe procesari de tip natural si honey, precum si pe fermentatii anaerobe. Acest lot de Red Catuai, procesat natural anaerob, este cel mai reusit al lor, oferind un profil dulce si complex la degustare, cu note de fructe rosii si mov.
Caracteristici cafea:
Origine
Guatemala
Confectie
Boabe
Grad prajire
Omni Roast
Note
Mar rosu, Prune uscate, Zahar brun
Regiune / Ferma
El Palmar, Fraijanes/La Nueva Montana
Producator
Antonio Gonzalez
Altitudine
1700 m
Varietal
Red Catuai
Procesare
Naturala, fermentatie Anaeroba
Punctaj
86.75
Recolta
Decembrie 2024 - Martie 2025