Ciocolata cu lapte, Miere Acacia, Afine, Caramel
Profil aromatic: Ciocolatiu
Un blend gandit sa fie cat se poate de premium, Honey Drop are in componenta sa doua origini sud-americane de mare de calitate. O Brazilia dulce, ciocolatie, dar si usor fructata, alaturi de o Guatemala cu un profil floral elegant si complex. La degustare regasim o gama bogata de note, de la fructe de padure, la caramel, invelite intr-un strat fin de ciocolata cu lapte.
Toate cafelele sunt proaspat prajite si vor fi livrate in medie la maxim 7 zile de la data prajirii. Recomandam consumul lor incepand cu ziua 10-14 de la data prajirii, deoarece mai devreme pot contine inca dioxid de carbon in cantitati suficiente incat sa inhibe extractia optima si dezvoltarea completa a profilului aromatic.
Va felicitam pentru alegere, toate cafelele verzi ce intra in componenta blendurilor, mono originilor sau microloturilor prajite de DROPSHOT au un punctaj de peste 80 de puncte SCA la prajirea de cupping, deci o complexitate ridicata si grad de cafea de specialitate.
Caracteristici cafea:
Origini
Brazilia, Guatemala
Confectie
Boabe
Grad Prajire
Espresso Modern
Note
Ciocolata cu lapte, Miere Acacia, Afine, Caramel
GRAD DE MACINARE | DETALII | EXEMPLE DE APARATE |
---|---|---|
Boabe | Nemacinat | |
Espresso Fin | Sita profesionala - multiple perforatii | Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus |
Espresso Grosier | Sita presurizata - unica perforatie | Automate: Delonghi Dinamica, Delonghi Barista Pack |
Macinare Filtru Automat | Cafetiere | Cafetiera Moccamaster |
Macinare Presa franceza | Presa Franceza | Barista & Co French Press, Timemore |
Macinare Moka | Moka pot | Bialetti |
Macinare Aeropress | Aeropress | Aeropress |
Macinare V60 | Filtru manual | |
Macinare Chemex | Chemex | Chemex |
Macinare Ibric | Ibric | Soy Cezve |
Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 09:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00
0772208988 hello@tastecrafters.ro