Peste 190 Lei oferim TRANSPORT GRATUIT la comenzile plasate online (cu exceptia bauturii din ovaz Minor Figures).

Microloturi proaspete - Recolta 2022 Etiopia

Microloturi proaspete - Recolta 2022 Etiopia

Microloturile din recolta 2022 Etiopia proaspăt prăjite
sunt gata să vă impresioneze
 
Suntem foarte încântați să anunțăm noile microloturi proaspăt prăjite de partenerul nostru Dropshot Coffee Roasters. Trebuie să menţionăm faptul că o recoltă nouă este foarte aromata, aromele sunt foarte bine conturate în timp ce o recoltă veche de regulă îşi păstrează aciditatea, dar nu mai sunt foarte clare şi nu se mai simt în totalitate notele florale sau fructate.

De aceea avem din nou în stoc microloturile:
Zona Guji este în plină ascensiune ca recunoaștere în lumea cafelei. Israel Guji Kercha este prima opţiune pe care o recomandăm celor ce doresc să descopere zona aromatic - aventuroasa a cafelelor de specialitate.
Este definiția deşertului, aciditatea este fructata, domoală şi îmbietoare. Notele de prăjitura şi lichior de ciocolată răzbat în ceaşca şi este ideală pentru a crea un flat white bogat, în espresso sau preparata la filtru aceasta va fi dulce, fructata şi complexă.
Profilul de prăjire al acestei cafele este destinat în principal băutorilor de espresso, dar dulceața și notele fructate sunt accentuate cu orice metodă de preparare. Sfatul nostru? Nu ezitați să explorați diverse extracții ale acestei cafele deosebite. 
Această cafea minunată vine de la ferma privată Anasora, deținută de Israel Degfa. Ferma Anasora a fost construită de la zero în 2013 și are 150 hectare. Este situată la o altitudine foarte înaltă, aproximativ 2350 m, făcând-o astfel cea mai elevată regiune de creștere a cafelei din lume. Anasora este organizată atât ca fermă, cât și ca stație de procesare, ceea ce contribuie la calitatea și complexitatea ceștii de cafea.

Dropshot Coffee Roasters are o strânsă legătură cu Istrael Degfa şi astfel de mai bine de 3 ani consecutivi poate să ne ofere aceste microloturi etiopiene extraordinare. De asemenea Răzvan Burlacu fondatorul Dropshot Coffee a vizitat ferma Anasora în 2020 şi ne poate delecta cu câteva imagini:

 
 
 
 
 

În ultimul timp, partenerul nostru Dropshot Coffee Roasters a muncit din greu pentru a îmbunătăți procesul de prăjire. Acesta şi-a mutat procesul de prăjire într-o locaţie mult mai mare şi mai performantă, iar acum după toate informaţiile asimilate şi testele de prăjire făcute cu ajutorul lui Scott Rao vă va ajuta să vă bucurați și mai mult de experiența unei ceşti de cafea mai bogată în arome dar şi mult mai echilibrată.

Cum?! Scott Rao în România?! Ei bine, da. Scott Rao este autor a 4 cărţi şi cel mai important om în industria prăjirii cafelei. A fost pentru prima dată în România, oferind consultanţă echipei Dropshot în arta prăjirii cafelei şi metode pentru îmbunătăţirea procesului de control al calităţii. Dar cum un newsletter este prea scurt pentru a cuprinde toată experienţa de a lucra cu el urmează să postăm curând un articol despre acest eveniment pe blogul nostru.

Scott Rao  & Razvan Burlacu - Analizarea noilor strategii de prajire

Turul lui Scott Rao in noua locatie a prajitoriei Dropshot Coffee Roasters

Categorii

Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 09:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00

0772208988 hello@tastecrafters.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!