❗ Alege gradul de măcinare
Durata de livrare: daca statusul de mai sus este: ✅IN STOC✅ = 1-4 zile lucratoare | ➡️LA COMANDA⬅️ = 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului
Stația de spălare Cafex din Kayanza, Burundi, a fost fondată în 2006 de un cuplu belgio-burundez pentru a combina cultivarea tradițională a cafelei cu practici moderne și sustenabile. Gestionată de un comitet de 200 de cultivatori experimentați, Cafex Shikankoni se concentrează pe producerea de cafea de înaltă calitate, sprijinind în același timp comunitățile locale. Cu toate ca Burundi este considerata mai degraba o origine exotica, ne place acest lot pentru profilul sau lejer si prietenos, ideal pentru consumul zilnic.
Caracteristici cafea:
Origine
Burundi
Grad prajire
Omniroast
Note
Musetel, Flori de soc, Caramel, Citronela
Regiune / Ferma
Kayanza, Shikankoni Hill / Statia de spalare Cafex Shikankoni
Altitudine
1450 - 1750 m
Varietal
Arara
Procesare
Bourbon Mayaguez 139
Recolta
Primavara - Vara 2025
Punctaj
84
GRAD DE MACINARE | DETALII | EXEMPLE DE APARATE |
---|---|---|
Boabe | Nemacinat | |
Espresso Fin | Sita profesionala - multiple perforatii | Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus |
Espresso Grosier | Sita presurizata - unica perforatie | |
Macinare Filtru Automat | Cafetiere | Cafetiera Moccamaster |
Macinare Presa franceza | Presa Franceza | Barista & Co French Press, Timemore |
Macinare Moka | Moka pot | Bialetti |
Macinare Aeropress | Aeropress | Aeropress |
Macinare V60 | Filtru manual | |
Macinare Chemex | Chemex | Chemex |
Macinare Ibric | Ibric | Soy Cezve |