❗ Alege gradul de măcinare
Durata de livrare: daca statusul de mai sus este: ✅IN STOC✅ = 1-4 zile lucratoare | ➡️LA COMANDA⬅️ = 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului
Indonezia este o destinatie cu adevarat provocatoare si captivanta, care ne duce intr-o zona de gusturi si arome rar intalnite. Cooperativa Klasik Beans este infiintata in 2008 si deja lucreaza cu nu mai putin de 200 de mici producatori din aceasta zona a Indoneziei. Avand deja trei statii de procesare sub control si recoltand manjual ciresele de cafea, aceasta cooperativa reuseste sa ofere loturi de cafea calitative in mod constant. Am ales acest lot pentru notele de gust vivace si dulceata sa ridicata, facandu-l potrivit atat pentru bauturi pe baza de espresso, cat si in filtru.
Caracteristici cafea:
Origine
Indonezia
Confectie
Boabe
Grad prajire
Omniroast
Note
Caise, Ciocolata, Ceai negru
Regiune / Ferma
Java, Sunda / Klasik Beans Java
Altitudine
1200 - 1500 m
Varietal
Typica, Line S, Catimor
Procesare
Naturala
Recolta
Toamna 2024
Punctaj
86.00
GRAD DE MACINARE | DETALII | EXEMPLE DE APARATE |
---|---|---|
Boabe | Nemacinat | |
Espresso Fin | Sita profesionala - multiple perforatii | Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus |
Espresso Grosier | Sita presurizata - unica perforatie | |
Macinare Filtru Automat | Cafetiere | Cafetiera Moccamaster |
Macinare Presa franceza | Presa Franceza | Barista & Co French Press, Timemore |
Macinare Moka | Moka pot | Bialetti |
Macinare Aeropress | Aeropress | Aeropress |
Macinare V60 | Filtru manual | |
Macinare Chemex | Chemex | Chemex |
Macinare Ibric | Ibric | Soy Cezve |