Peste 190 Lei oferim TRANSPORT GRATUIT la comenzile plasate online (cu exceptia bauturii din ovaz Minor Figures).

Cafea de specialitate Brazilia - Povestea Noilor Brazilii Dropshot DIRECT DE LA FERMIERI

Cafea De Specialitate - Origine Brazilia

NOU - Brazilia Hermanos da Pedra Grande
NOU - Brazil Costa Albertina

Partenerul Dropshot Coffee Roasters a făcut la finalul lunii Mai o călătorie în Brazilia la originea cafelei de specialitate, vizitând Ferma fraţilor Ribeiro de lângă muntele Pedra Grande, Ferma Santo Antonio a Patriciei Coelho din regiunea Mogiana - orașul Espirito Santo do Pinhal şi de asemenea laboratoarele şi staţia de procesare a producătorului Costa Cafe din regiunea Albertina. Răzvan Burlacu, fondatorul Dropshot Coffee Roasters ne oferă informaţii şi imagini unice despre aceste ferme şi a facut o astfel de călătorie pentru a-şi îmbogăţi cunoaşterea şi pentru a ne oferi noi cafele spectaculoase de origine Brazilia.

 

Brazilia Hermanos da Pedra Grande - Cafea de specialitate

Dropshot Coffee Roasters a vizitat fraţii Fernando şi Felipe Ribeiro la ferma lor de 400 de ha pentru prima oară în 2022, fiind înmărmuriţi de frumuseţea peisajului. Denumirea fermei vine de la vecinătatea cu muntele Pedra Grande, un peisaj superb care îţi taie respiraţia. Cafeaua aleasă este din varietalul Obata, cel mai rezistent şi cel mai complex aromatic în condiţiile climaterice din regiunea fermei. Fiind o plantă mică şi plină de frunze, cireşele se coc mai lent datorită protecţiei la expunerea directă a soarelui. Această cafea are seduce prin profilul aromatic prietenos, dar plin de personalitate. Extrem de versatilă, această cafea vine cu o tactilitate specială, fiind cea mai corpolenta Brazilia din selecţia Dropshot Coffee Roasters.

Cirese de cafea varietal Obata - Muntele Pedra Grande

Ferme de cafea - Muntele Pedra Grande

Brazil Costa Albertina - Cafea de specialitate 

Fiind singura cafea din Brazilia care nu provine de la o singură fermă, blendul regional Albertina te impresionează prin profilul său aromatic surprinzător, cu o dulceaţă aparte pentru această origine, cu note de tort de ciocolată neagră cu fructe. Extrem de delicioasă, această cafea face parte din oferta anuală Dropshot Coffee, mai ales că aceştia au avut ocazia să viziteze laboratoarele şi staţia de procesare a producătorului Costa Cafe, care realizează acest blend an de an şi încearcă să menţină profilul aromatic, în ciuda faptului că boabele de cafea provin de la multiple ferme. Responsabilul şef de acest proiect este inginerul agronom Mauricio, soţul fermierei Patricia Coelho, de la care cumpără direct cafea din 2020, acest detaliu arata o legătură stansa intre Dropshot Coffee Roasters şi familia Coelho. O cafea pe care nu trebuie să o rataţi dacă vă place Brazilia. Se recomanda ca această cafea să fie savurată în dublu espresso raţie scurtă şi în specialităţile cu lapte natural, ce creează dependenţă.

Cirese de cafea din blendul regional Albertina

Mauricio Coelho & Razvan Burlacu la Statia de procesare Costa Cafe

Brazilia Patricia Coelho - Cafea de specialitate

Patricia este o persoană curajoasă, care a preluat recent afacerea de familie, ferma de cafea a părinților. Focusul este tranziția dinspre zona comercială înspre specialitate și loturile pe care le aprovizionează Dropshot Coffee Roasters sunt doar cele cu grad de complexitate ridicat. Apreciem la cafeaua Patriciei aciditatea extrem de scăzută și buchetul de arome deosebit de complementare. Această cafea este una dintre cele mai prietenoase, bine apreciate, bogate și satisfăcătoare, cu adevărat gustoase pentru băuturile pe bază de espresso și lapte.

Imagini Ferma Santo Antonio

Patricia Coelho, Razvan Burlacu & Bruna Costa

 

Brazilia Hermanos da Pedra Grande
Profil Aromatic: Ciocolatiu

Note: Caju, Ciocolata cu Lapte, Stafide, Turta Dulce

Brazil Costa Albertina

Profil aromatic: Ciocolatiu

Note:Praline de Ciocolata, Gem de Visine, Tort de Ciocolata Neagra

Brazilia Patricia Coelho
Profil Aromatic: Ciocolatiu

Note: Zahar Brun, Migdale,
Caju, Nuci, Ciocolata Neagra

    Galerie Foto - Ferme cafea Brazilia 
  
Drepturi de autor: Dropshot Coffee Roasters  

 
 
Categorii

Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 09:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00

0772208988 hello@tastecrafters.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!