❗ Alege gradul de măcinare
Durata de livrare: daca statusul de mai sus este: ✅IN STOC✅ = 1-4 zile lucratoare | ➡️LA COMANDA⬅️ = 3-15 zile lucratoare SAU in functie de stocul furnizorului
Proiectul Los Patios ridica delicatul soi Geisha la un nou nivel de rafinament. Dupa o scurta fermentatie in fruct, ciresele sunt co-fermentate timp de doua zile cu concentrat natural de piersica, apoi uscate lent, sub razele blande ale soarelui, pe parcursul a pana la 16 zile. Rezultatul este o cafea cu o eleganta florala distincta, in care caracterul nobil si complex al unui varietal Geisha se impleteste armonios cu potentialul fructat al acestei co-fermentatii atent realizate.
Nota privind ambalajul:
Cafeaua poate fi livrata in pungi de culoare diferita, in functie de stocul disponibil. Indiferent de tipul ambalajului, calitatea, prospetimea si gustul cafelei raman neschimbate.
Caracteristici cafea:
Origine
Columbia
Grad prajire
Omniroast
Note
Iaurt cu persici, Caramel, Ciocolata alba, Miere, Menta
Regiune / Ferma
La Plata, Huila / Statia de procesare Los Patios
Altitudine
1600 - 1900 m
Varietal
Geisha
Procesare
Honey + Co-fermentare cu piersici
Recolta
Aprilie - Mai 2025
GRAD DE MACINARE | DETALII | EXEMPLE DE APARATE |
---|---|---|
Boabe | Nemacinat | |
Espresso Fin | Sita profesionala - multiple perforatii | Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus |
Espresso Grosier | Sita presurizata - unica perforatie | |
Macinare Filtru Automat | Cafetiere | Cafetiera Moccamaster |
Macinare Presa franceza | Presa Franceza | Barista & Co French Press, Timemore |
Macinare Moka | Moka pot | Bialetti |
Macinare Aeropress | Aeropress | Aeropress |
Macinare V60 | Filtru manual | |
Macinare Chemex | Chemex | Chemex |
Macinare Ibric | Ibric | Soy Cezve |