Profil aromatic: Ciocolatiu
Suntem deja la al doilea an cand aducem lotul Pintoc San Fernando in tara si cel mai probabil nu ultimul. Trecand printr-o procesare mai degraba atipica Republicii Peru, acest lot reuseste la degustare sa se diferentieze de marea majoritate a loturilor din tara si ofera un profil pe cat de prietenos, pe atat de extravagant. Straturile ciocolatii ies in evidenta, insa notele fructate de zmeura si mure fac acest lot sa fie unul pe cat se poate de multidimensional.
Caracteristici cafea:
Arabica Bourbon, Arabica Colombia, Arabica Typica
Origine
Peru
Confectie
Boabe
Grad prajire
Espresso Modern
Note
Ciocolata, Zmeura, Mure
Regiune
San Fernando, Incahuasi, La Convencion
Producator
8 producatori locali:
Romulo Anampa, Nelson Aspur, Avelino Calle, Sinforosa Contreras, Javier Diaz, Luis Francisco Estalla, Abraham Fernandez, Mercedes Flores
Altitudine
1750 – 2000 m
Varietal
Procesare
Naturala
Punctaj
85
Recoltă
Toamna 2023
GRAD DE MACINARE | DETALII | EXEMPLE DE APARATE |
---|---|---|
Boabe | Nemacinat | |
Espresso Fin | Sita profesionala - multiple perforatii | Manuale: Dalla Corte Studio, Bellezza Bellona, Ascaso T Plus |
Espresso Grosier | Sita presurizata - unica perforatie | |
Macinare Filtru Automat | Cafetiere | Cafetiera Moccamaster |
Macinare Presa franceza | Presa Franceza | Barista & Co French Press, Timemore |
Macinare Moka | Moka pot | Bialetti |
Macinare Aeropress | Aeropress | Aeropress |
Macinare V60 | Filtru manual | |
Macinare Chemex | Chemex | Chemex |
Macinare Ibric | Ibric | Soy Cezve |
Suport clienti Sediu Social (birouri): Lu -Vi 09:00-18:00, Depozit / Prajitorie Dropshot: Lu-Vi 08:00-17:00
0772208988 hello@tastecrafters.ro